Ben jij op zoek naar een leuke en creatieve baan in het bruisende centrum van Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken namelijk een echte aanpakker die ons gezellige team komt versterken.

 

Localty, wat bestaat uit de woorden ‘Local’ en ‘Loyalty’, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ondersteunen en ontzorgen van de Social Media kanalen van lokale supermarkten in heel Nederland, maar ook in het buitenland. Hierbij ligt de focus vooral op het monitoren, concept & creatie, webcare, advertising en het uitvoeren van Social Media campagnes. Ons doel is dan ook om de lokale (potentiële) klanten van winkels loyaler te maken. En we zien dat dit met een goede inzet van Social Media zeker mogelijk is!

 

Ons bedrijf is flink aan het groeien en door deze groei zijn wij op zoek naar iemand die ons team kan komen versterken en ons bedrijf kan laten doorgroeien. Het doel is om in de toekomst niet alleen supermarkten te ondersteunen op het gebied van online- en Social Media communicatie en marketing, maar ook andere MKB-winkels om zo uiteindelijk de grootste lokale communicatie- en marketingspecialist te worden van Nederland.

 

Jouw profiel

   Je hebt HBO werk- en denkniveau

   Je bent fulltime beschikbaar

   Je bent vaak online te vinden (mag ook als stalker)

   Je bent creatief, nieuwsgierig en kan goed samenwerken

   Je bent geslaagt voor je spellingsexamen

 

Erbij inbegrepen:

   Geld

   Een kantoor in het bruisende centrum van Rotterdam

   25 (+8) vakantiedagen

   Reiskostenvergoeding

   Ruimte om jezelf te ontwikkelen (en om met je stoel te rollen)

   Uitdagingen

   Gezellige borrels & bedrijfsuitjes (waarschuwing: niet iedereen is even sportief!)

 

Lijkt het jou wat om samen met ons deze uitdaging aan te gaan, veel verantwoordelijkheden te krijgen en jezelf enorm te ontwikkelen op het gebied van online- en Social Media communicatie en marketing? Stuur dan snel je CV, inclusief een korte motivatie, naar jeroen@localty.nl. Wij nemen mogelijk snel contact met je op voor een afspraak bij ons op kantoor.

 

Mocht je nog vragen hebben over de vacature, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

WIE ZIJN WIJ

 

CONTACT

Localty is een onderdeel van Goodfield Management B.V.

 MENU