Tomorrow
Tomorrow

Naast ons en Detail4Retail maakt ook Tomorrow onderdeel uit van de Local Loyalty Group. Tomorrow is specialist in het bedenken en opzetten van lokale spaaracties zoals voetbalplaatjes en het sparen van historische plaatjes of mokken. Zij zijn een kei in het ontzorgen en je rechterhand bij marketing en sales. Benieuwd naar wat Tomorrow zo al doet?

Bekijk de website
Detail 4 Retail

Onder de Local Loyalty Group valt ook Detail4Retail. Zij zijn expert in het bedenken van creatieve ideeën voor het werven en behouden van loyale klanten. Detail4Retail heeft jarenlange ervaring in het bedenken van acties waar het hele dorp of de hele wijk het nog lang over heeft. Benieuwd naar voorbeelden?

Bekijk de website
Detail 4 Retail
The mountain fox
The mountain fox

Één van onze partners op het grafische gedeelte is the mountain fox. Zij ondersteunen ons, waar nodig, met de opmaak van bijvoorbeeld (offline) POS materialen. Ook hebben ze veel ervaring in het ontwikkelen van een huisstijl en alle uitingen die daarbij horen. Zelfs websites! Ze hebben deze toffe website van Localty ook gemaakt ;-). Daarnaast vinden ze het ook tof om bezig te zijn met het ontwikkelen van displays op maat en creëren ze verpakkingen voor lokale foods & drinks, zoals etiketten en giftsets. Omdat ze een nieuw bureau zijn, zijn ze nu zelf druk achter de schermen bezig met het ontwikkelen van hun eigen website. Toch alvast een kijkje nemen? Bekijk hier dan de tijdelijke website van the mountain fox.

Bekijk de website
Kopak BV

“We take care of business” is de lijfspreuk van Kopak. Zij zijn een full-service bureau in print, direct mail, fulfilment én verzending. Kopak heeft de mensen, de machines en het creatieve denkvermogen om ons te ondersteunen in de meest diverse communicatie-uitingen en logistieke processen. Geen vraag is te veel! Ze denken graag met ons mee en geven eerlijk advies. Dit maakt het voor ons een fijne samenwerkingspartner om ons te voorzien in onze ‘on demand’ vraagstukken. Meer lezen over deze partner? Bekijk hier de website.

Bekijk de website
Kopak BV